Elisabeth Persson

Elisabeth Synskt Medium

Elisabeth Persson är synskt medium och hypnotisör, kanaliserar svar från guider. Jag behöver inga hjälpmedel men kan stämma  med kort vid viktiga beslut. Träffsäker!

Börja med att ställa en fråga så att mina guider kan börja jobba!

Synskt Medium, Själslig PT, Författare, Entreprenör. Hjälper människor att skapa ett högre medvetande i uppstigningen till den 5D dimensionen, kanaliserar från det högsta ljuset, tvillingsjälar, själs syfte och kan hjälpa dig att ta reda på din själs plan. Tiden är en illusion i 5D.

Min livsfilosofi är att vi har alla kommit hit av en anledning, och har en gåva och uppgift att förmedla. Därför  har jag skrivit boken. Finn din Core Energy och Designa din Framtid. Du ska leva ditt liv i linje vad du önskar. Jag kan hjälpa dig med din själs syfte, men först måste du förstå och hantera ditt sinne. Så du få full fart på autobahn. Det får du genom att utbilda dig personligen och andligen.

Utbildar mediala vägledare Core Energy Transformation, CET-Coacher och Core Energy Healing Hypnosis, CEHH Spirituell hypnotisör.

Internationellt och Nordiskt Cert. Hypnoterapeut, Past Life Regression (tidigare liv terapeut), Boka tid och rensa dina energier, höj dina energier till 5D, Fast Progression Session, 3 session för att rensa dina energier, på Skype eller på min praktik, plockar bort blockeringar, mönster och hinder som stoppar i alla tidslinjer. I tidigare liv, barndomen och kan ta dig i i framtiden för att se sin själs syfte.

Författare till två böcker, Finn Din Core Energy – Designa Din Framtid och Skapa Organisatorisk Kreativitet – Skapa Nytänkande kring ledning och styrning.

Jag har följt min själs syfte sedan 1998 och arbetat med förändring och utveckling de senaste 20 åren på företag, och one to one coachning samtal. Jag har dessutom också arbetat som starta eget rådgivare och projektledare inom bemötande och förhållningssätt inom vården. Det har jag gjort för att jag vill att de som bor på boenden ska få en bättre livskvalitet och de som jobbar där ska få en bättre arbetsmiljö. Jag är en influenser i den nya tiden och är här för att skapa en bättre värld.

Jag la min första stjärna i köket hos min mormor Evana när jag var 7 år, sedan dess har jag arbetat med att hjälpa människor. Jag kan se i tid och det är ovanligt.

Boka tid på boka direkt eller ring sms:a på 0760278001, swisha
på 123 456 03 63 Spirit Guide

25 min 550 kr

55 min 995 kr

Finn din Core Energy – Designa din framtid! av Elisabeth Persson

Köp boken på adlibris, här: