Elisabeth Persson #101

Synskt Medium med 20 års erfarenhet

Elisabeth Synskt Medium

Elisabeth Persson är ett synskt medium och hypnotisör och kanaliserar sina svar från hennes och dina guider. Jag behöver inga hjälpmedel men kan stämma av vid viktiga beslut. Träffsäker!

Synskt Medium, Själslig PT, Hjälper människor att skapa ett högre medvetande i uppstigningen till den 5D dimensionen, kanaliserar från det högsta ljuset, tvillingsjälar, själs syfte och kan hjälpa dig att ta reda på din själs plan. Tiden är en illusion i 5D.

Cert. Spirituell Hypnotisör, Past Life Regression (tidigare liv terapeut), Future Life Progression, genom att plocka bort blockeringar, mönster och hinder som stoppar. Håller själv utbildningar som CET-coach och CEHH Spirituell hypnotisör.

Cert. Medium, Starta Eget Rådgivare, Förändringsledare, Behöver inga hjälpmedel men stämmer av med vanliga spelkort, Entreprenör, Författare till två böcker, Finn Din Core Energy – Designa Din Framtid och Skapa Organisatorisk Kreativitet – Skapa Nytänkande kring ledning och styrning

Kod #101

Ring så svarar vi!

08-505 220 70 (faktura) 19:90, 18 år

0939-1901 (tele räkn).

Norge ringer!

0047-820 970 28 (tele räkn) 26:00, 18 år

Jag la min första stjärna i köket hos min mormor Evana när jag var 7 år, sedan dess har jag arbetat med att hjälpa människor. Jag kan se i tid och det är ovanligt.

Finn din Core Energy – Designa din framtid! av Elisabeth Persson

Köp boken på adlibris, här: