15 saker du bör veta om tidigare liv?

Vad kan du få hjälp med och inom vilka områden?

katarina-krogh

Vad är tidigare liv (regression) och hur fungerar det?

Tidigare liv är absolut inget trick. Det visar var du befinner dig i livet och vad du behöver göra för att läka blockeringar (karma) från cellminnen i tidigare liv. När jag arbetar med tidigare liv upplever jag att arbetet går på djupet i människors omedvetna sinne, och jag vet aldrig vad som ska komma ur kundens mun. Därför är det en spännande uppgift. Ibland kan jag få information före en kund ska komma, och ibland är det tematiskt. En gång läste jag i en bok om en brand före en kund skulle komma. Mycket riktigt regressionen handlade om var en brand och kunden fick fram en brand under regressionen. Det betyder att jag har kontakt med kanalen och källans gudomliga kraft. Det är inte jag som talar om vad som har hänt, utan det är kunden själv under ledning av mig i djupt trance. Du får ofta ett svar, eller en förklaring till dina tidigare reaktioner. Förmodligen är det något som har hänt dig på ett själsligt plan.

Själv skulle jag vara mycket noga med vem som får utföra regression på mig, eftersom det fungerar bäst med någon som vibrerar på höga frekvenser Det ska också vara en erfaren alternativ terapeut som verkligen kan ”hela situationen” genom ett energiarbete till Källans Gudomliga Intelligens”

Tidigare liv regressioner är unika

Enligt mig finns det mycket få metoder som ger liknande healing och kan läka blockeringar som är oläkta sår, eller karma från tidigare liv. Förklaringen är att när information från ditt omedvetna når ditt medvetna får du en förklaring på ett mönster, eller en blockering som du tidigare inte har kunnat släppa taget om. Informationen ger en känslomässig läkning och insikter som du kan komma åt med hjälp av tidigare liv terapi. Du får en djupare insikt om varför ditt liv ser ut som det gör. Du kan till och med få svar på vad din livsuppgift är om du har tur.

Är tidigare liv minnen på riktigt?

De flesta religioner tror på reinkarnation och att själen är en hyresgäst i din fysiska kropp. Efter att ha gjort ett antal reinkarnationer på mig själv och andra så blir det svårt att inte tro på det. Dessutom finns det många böcker inom tidigare liv som är vetenskapligt bevisade där man har forskat om de liv som har kommit upp under hypnos och sett att namn yrke bostad som kunden har uppgett har kunnat gå och styrka.

Hur kännas det att få upp ett gammalt cellminne?

Ibland kan du bara få en känsla av du har jag varit på ett stället tidigare. Du känner dig hemma på en plats och du kan få obeskrivligt starka känslor utan att veta var de kommer ifrån, och vissa får till och med få bilder om platser och byggnader som de tidigare besökt i ett tidigare liv. Ibland sprutar tårarna och man vet inte varför. Då vill ditt omedvetna vill berätta något för dig, som kan vara av vikt för ditt framtida liv. Tidigare liv kan också komma som drömmar om natten.

Varför gör man tidigare liv regression?

De kunder som kommer till mig, vill har svar på något som de inte kan lösa med sitt medvetna jag. Som jag ser det har Gud eller universum sänt dessa människor till mig. Personer som kommer till praktiken i Limhamn (Deep Change), kan också upprepa ett mönster eller känner att de sitter fast. De vet inte hur de ska ta sig loss. Jag har jag funnit att tidigare liv regressioner är särskilt värdefulla när det handlar om frågor som inte har någon ”rationell” orsak.

Tidigare Liv Terapi – läker dåliga relationer

Några personer känner av dåliga energier med någon, kanske har de en konflikt med någon på jobbet eller runt sina relationer, och vill veta om de har haft ett tidigare liv med dessa. Konflikterna kan kännas ”olösbara”, vilket innebär att det inte finns någon yttre orsak till konflikten, utan snarare en känsla av att ”det är bara något med den personen jag inte förstår”.

Jag tycker regressioner är särskilt användbara för att lösa relationsproblem med partners, föräldrar och familjemedlemmar. Eftersom du är i släkt vill du ha en sund relation som inte står och drar energi. Kan tidigare liv lösa detta? Ja, det kan man om personen är villig och släppa denna historia. Jag har också märkt att människor med fobier ofta kan lösas med tidigare liv terapi.

Flygrädsla, höjdrädsla och vatten

Andra områden som är vanliga är höjdrädsla, flygrädsla, rädsla för vatten, etc. alla verkar också ha rötter i tidigare liv trauman och jag har funnit att denna terapiform är särskilt effektivt för dessa områden.

Kroniska och somatiska sjukdomar

Ofta kan kroniska sjukdomar och somatiska sjukdomar lindras med tidigare liv terapi. Våra kroppar är en återspegling av vårt medvetna och undermedvetna och omedvetna. Ofta kan trauman från ett tidigare liv manifestera fysiska symptom i det här livet.

Alltså tidigare liv regressioner kan ha imponerande läkande effekter på somatiska sjukdomar. Det är ändå viktigt för människor med dessa sjukdomar att fortsätta sin vård och inse att det är viktigt att hela kroppen är med sinnet och anden.

Upprepa tvångshandlingar

Tvånget att upprepa saker ger en klinisk förklaring att vi lever om liv som har varit oavslutade i detta livet. Jung skrev, ”en komplexitet uppstår där vi har upplevt ett misslyckande i livet. Detta tvång att upprepas till dess att vi har tagit tag i situationen och löst det. Tidigare Liv Terapi är en metod, som vi avslutar våra oavslutade affärer med, så att vi kan sluta upprepa beteendet, och ger oss möjlighet till läkning och ändring med resultatet att sluta tvånget.

Tidigare liv terapi erbjuder ett annat sätt att ta sig an ett problem genom och ta reda på orsak och verkan. Efter att kunden har upplevt ett misslyckande av sitt liv, kan låsta och undertryckta känslor elimineras. Kunden får ett annat perspektiv och förstår livet utifrån det nuvarande livet. Denna uppfattning kan hjälpa honom/henne att finna andra lösningar samt hjälpa att lindra eller avleda den existentiella problem.

Svält och bulimi kan ha sin förklaring i tidigare liv

Ofta har kunder med anorexi eller bulimi hittat lösningen i tidigare liv, vilket har sammankopplas med tidigare liv. Om du svalt ihjäl i tidigare liv, är det inte ovanligt, att du över äter i detta livet. Ditt cellminne gör sig hört genom att göra tvärt om. Dessutom är tvånget att upprepa, uttrycks av motsatt beteende, av att man har haft avsaknad av mat.

Jag har funnit att många av mina intressen och talanger kommer från tidigare upplevelser. Min metafysiska, och mediala gåva och kreativitet har kunnat sammankopplats, från tidigare liv som präst, vetenskapsman, och medicin man som indian. Dessa tre liv var våldsamma och slutade i bråd död under tragiska omständigheter. Mycket av vad som händer i detta livet handlar om att göra upp med det förflutna och våga släppa fram mina gåvor. Du får genom regression en förståelse för ditt undertryckta känslomaterial du tar du tar bort den gamla bilden, och livet kan ta en annan riktning framöver.

De vanligaste frågorna kring tidigare liv?

Hur utför man regressioner – tidigare liv terapi?

Du försätter personen i hypnos tillståndet ”trans” som är ett tillstånd mellan vakenhet och sömn. Det är ett naturligt tillstånd som du är flera gånger per dag. Det är det viktigt att du vet området som du ska lösa, men ibland brukar jag bara säga att gå tillbaka till ett liv som hindrar dig att leva full ut och leva i detta livet.

Kan jag hantera det som kommer upp?

Detta är en av de två vanligaste frågorna som jag får höra från kursdeltagare som börjar arbeta med tidigare liv regression. Det undermedvetna sinnet skyddar kroppen, och psyket från skada, så att du kan vara säker på att du inte kommer att uppleva något som du inte kan hantera. Det undermedvetna fungerar som en felsäkrings-mekanism, som finns inbyggd i oss människor. Även när det känns svårt så är ditt sinne klokare än du än du själv tror.

Att minnas allt på samma gång skulle du inte klara av

Vi ser denna psykiska belastning fungerar för människor som har missbruksproblem. Ofta erkänner inte människor sitt missbruk, som är en försvarsmekanism för att överleva i samhället. När man börjar minnas kränkande situationer är det viktigt att inte ”få upp allt på en gång”, men kom ihåg att du kan rekonstruera om din barndom. Att minnas allt på en gång skulle vara förödande för den enskilde.

Detsamma gäller för tidigare livserfarenheter. Min erfarenhet säger mig att människor har gått igenom tortyr, separation, krig och nedläggning både som offer och förövare. Att komma ihåg allt detta i dagsläget skulle vara helt överväldigande. I regressionsterapi, är målet att komma ihåg bara en liten bit i taget, bearbeta den och minns lite mer.

Kommer detta att fungera för mig?

Det finns en viss debatt i hypnos samhället om vem som är mottaglig för hypnos och vem som som inte är det.

De som kommer till mig går alltid i hypnos. Det är bara frågan om vilket hypnos djup de går in i. Det finns en skala från 1-5. Min erfarenhet är att om personen är beredd att upphöra med det som plågar dem, är de också beredda på att låta sig sjunka in ett förändrat medvetandetillstånd. Mitt svar är ja, förutsatt att du är villig att tillåta dig själv att bli djupt involverad i din upplevelse

Hypnos kan vara som att läsa en bok. Medan du läser, kan du själv komma in i flödet och blir djupt involverad av karaktärerna i berättelsen och målar upp bilder i ditt huvud om hur karaktärerna ser ut, deras inställning, kanske är det en känsla, etc. Detta är en form av hypnos och för du föreställer dig vad som ska ske, kommer du att bli mycket framgångsrik.

Tidigare Liv Regressioner är ett av de mest effektiva och medvetandegörande förändringsverktyg, och sparar många års psykoterapi, men ingenting är ett universalmedel, och sällan är bara en eller två sessioner lösningen av dina problem och vanor.

Människor märker ofta stora förändringar efter en eller två regressioner, men utan fortsatt arbete och uppföljning så kan förändringen bli kortlivad. Sällan är ett tidigare liv svaret på alla våra problem, inte heller en regressions täcker alla nyanser och insikter i ett specifikt liv. Våra tidigare liv innehåller uppgifter om, var vi bodde, hur vi levde, på samma sätt som ditt nuvarande liv idag är, tillväxt och stagnation, stunder av sorg samt glädje.

Att ha fokus och koncentration på läkningsprocessen och tålamod, samt öka och öppna upp din medvetenhet ger de bästa resultaten.

Vad skiljer mig ifrån andra?

Till skillnad från alla andra regressions terapeuter fokuserar jag alltid positivt, jag går inte alltid in i gammal karma som du behöver lösa. Vi får inte glömma att karma kan lika gärna innebära att du plockar fram ”det mest framgångsrika livet” som du har haft. Detta gör jag alltid för att sätta dina energier i rörelse och så att du ska få mer energi, så att du kan gå framåt snabbt. Svåra och smärtsamma liv kan lösas upp och omdirigeras om, återigen för att ge dig mer energi och resurser till din egen kropp, för att du ska ta dig framåt på bästa, snabbaste sätt.

Elisabeth äger alla rättigheter och har copywright. Om du vill använda denna text så måste du återkoppla till källan.

Please note: I reserve the right to delete comments that are offensive or off-topic.

One thought on “15 saker du bör veta om tidigare liv?

  1. Jag har på egen hand fått upp tidigare liv, genom meditationer, den violetta flamman och svaren kommer oftast genom mina drömmar, andras tidigare liv och hur de var i relation till mig då.

    Jag blir inte så särskilt trodd på, nästan ointresse möts jag av. Det påverkar mig och jag blir tvivlande om det kan stämma. Jag tvivlar inte på att tidigare liv existerar, men mera om jag uppfattar meddelandena helt rätt. T.ex har jag fått veta att min kusin och jag har levat på slottet tre kronor. Jag var kung och hon drottning. Jag får uppfattningen att hon anser mig konstig.
    Och detta sker med andra i min närhet! Vår religion tillåter väldigt lite sådan här information om vi jämför hinduismen och buddismen, där det är självklarare.

Comments are closed.