Sju sätt att hantera intensiva energier

Vad du kan göra för att fixa dem

Lär dig hantera intensiva energier.

Lär dig hantera intensiva energier.

Har du märkt att energierna är väldigt intensiva just nu. Kanske känner du dig ur balans och är frustrerad. Hur du än gör så känner du dig upp och ner. Du känner dig som träffad av blixten. Vad beror det på? Kanske har du revor i ditt aurafält så du tar in andra människors energier. Du kan alltid ställa frågan är det mina eller dina energier jag känner. När dina energier är i obalans så dras du till fel typ av människor. Hur kan du göra för att skapa ett bättre energifält runt dig? Först av allt så måste du bli medveten om hur du kan rensa ditt energifält. Nedan ger jag dig 7 tips för att skapa balans.

Det finns massor av energi som rör sig i vår värld just nu, vilket orsakar stora förändringar i vår verklighet. Du kan känna den energiskt. Energierna har verkligen ökat den sista tiden och har blivit mer intensiv.

Dessa förändringar kan visa sig på olika sätt. Du blir kanske hyper-känslig för lukt, smak, allt omkring dig. Du är som ett finstämt instrument som kan känna och läsa allt. Till exempel om någon talar sanning eller drar en lögn.

Vad kan du göra?

1) Spendera lite tid ensam

Spendera lite tid i naturen, i badkaret, på ett gym eller på en plats som gör dig lycklig. Detta är ett bra tillfälle att möta dig själv, och lyssna inåt på dina behov. Detta för att du ska kunna bli kristall klar över dina intentioner och avsikter.

2) Gör något kreativt

Skriv, måla, skulptera, sjunga, dansa, laga mat, baka, dekorera, rita, plantera blommor. Kreativ energi har gör att vi släpper tid och rum och bara försvinner in i en helt underbar värld. Så att jorden kan bli en bättre plats att leva på. Det ger oss en möjlighet att bara följa med. 

3) Detox och rening

Ta ett bad med havssalt, stäng all elektronik, gå ut i naturen, ge upp tunga livsmedel, rensa i röran. Genom att gå ”lätt” kan du lindra en del av tyngden som är så tjock just nu. Det gör dig mottaglig att lyssna på din intuition.

4) Lyssna på din inre kompass

Behöver du sova? Gör det. Känner du dig inspirerad av att arbeta? Gör det. Känns som gömmer sig och lyssna på musik? ja! Följ vad du blir guidad till just nu, bara du vet vad du behöver för att få näring och vilka förändringar som vill till. Följ dig själv och din egen väg.

5) Jordning

Jordning är ett bra sätt att minska stress och förbättra sömnen. Spendera tid i naturen med fötterna på jorden och ansiktet i vinden, använda jord kristaller.

6) Centrera din energi

Göra något för att centrera din energi eller ge dig en energisk återhämtning. Yoga, meditation, tänd ljus, gå i naturen, gå till havet, lek och umgås med djur, ta en tupplur. Allt som tar dig tillbaka till dig själv och dina fina energier.

7) Var närvarande och uttryck dig!

När energin blir kaotisk, kan du skifta dina energier. Var närvarande i allt som händer. Säga vad du känner och tycker. Om du behöver gråta, gör det. Om du behöver skrika, gör det.

Ja, det finns en massa energier, lev här och nu och njut av livet. Skapa allt du önskar och se och känn det framför dig. Du är där redan, i ett balanserat energi tillstånd.

Ljus och kärlek!

Besök mässan i Trelleborg på Lördag och Söndag

På lördag den 25/4 håller jag föreläsning ”Gör det stora skiftet med hypnos” på Hälsomässan i Trelleborg. Jag startar kl 10.45 så gå upp med tuppen och boka gärna en sittning. Pris: 20 min 300 kr.

Varmt välkomna!

Mer information om de olika utställarna!